Окачени легла у дома – нови 20 идеи!

1212

показ


В един от предходните ни статии вече показахме интересна идея за спалнята - висящите легла, които са не само много практични и пространствено спестяващи, но и доста приказни. Окаченото легло ви позволява известно време да загубите земята под краката си - в положителен смисъл разбира се. С такова легло винаги ще имате представа, че сте във въздуха. Когато мечтите и желанията ви могат да бъдат изпълнени, къде се намирате Почувствайте безтегловност. Нека това малко забавление да се насладите! 

Окачени легла у дома - нови 20 идеи!

Окачващото се легло обикновено се намира в спалнята или в детската стая. Илюзията, че леглото ви виси на 4 въжета, всъщност не е оптично състояние. Независимо от това, моделите се оказват особено безопасни и удобни. Пазарът не само предлага различни дизайни, в зависимост от размера, цвета, формата, но и различни цени, които варират от "прости" до "луксозни". Но ако имате достатъчно търпение, време и творчество, препоръчваме ви да изградите сами такава плаваща магия.

виси легло-елегантен


хижа за легла (2)

виси легло-хижа

Висулка слой вилна 2


Висулка легло вдишване детска 2

виси легло-ясла

Висулка легло разсадник-3

Висулка легло разсадник-4

1

виси легло-kinderzimmer6

виси легло-разсадник двойно

виси легло-лилаво

висящи легла, модерен двустаен-идеи

виси легло - открит

виси легло-открит спане

виси легло-открит люлеене легло

виси легло-кораб

виси легло-спалня

виси легло-диван

виси легло-бяло-лукс

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

40 + = 48

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map